Ude spa saltvands system

Hemmeligheden er diamanter……

saltvand system bruger en unik patenteret diamant elektrode. Diamant elektrodens eneregi spalter vandmolekylerne og de omdannes til aktivt ilt. Sidstnævnte er en af de mest effektive vandrense metoder der findes i naturen. Den aktive ilt blandes med salt og andre stoffer, for at skabe klor og tre andre magtfulde oxidationsmidler i din udespabad.

Automatiseret og meget nemmere

Da systemet skaber sine egne aktive rensende stoffer, vil det kun være ganske lidt kemi du skal tilsætte. Med et saltvand system sparer du masser af tid, og det er nemmere end nogensinde at bevare vandbalancen i din udespa.

For at starte op, tilsætter du blot den korrekte mængde salt til vandet, sammen med afbalanceret vand kemi. Indtast spabadets størrelse og forventede brug i det digitale kontrolpanel, og systemet vil automatisk styre funktionen. En status meddelelse på betjeningspanelet holder dig opdateret omkring vandets tilstand. Du behøver kun at tjekke med en PH strips en gang om måneden.hot-spring-highlife-2012-lifestyle-ace-woman-with-diamonds

Anderledes Rengøring me Saltvand System.

systemet renser anderledes end noget andet saltvand system, eller et hvilket som helst traditionelt vandpleje program. systemet anvender en patenteret diamant elektrode, der ved at bryde vandmolekylerne op, skaber et stærkt oxidationsmiddel kaldet for aktiv ilt.

Ser, føles og lugter fantastisk.

system efterlader vandet i dit udespa sprudlenede rent, klart og silkeblødt. Du vil opleve at spavand med aktivt ilt, har en helt anden farve, blødhed og duft end vand hvor der er tilsat klor. Da virkestofferne kun er genereret af salt og vand, vil det også være mindre sandsynligt at du vil opleve tør og kløende hud, eller den ubehagelige lugt som oftest følger med en traditionel klor baseret løsning. 

Ansvarlig miljøprofil.

systemet genererer kun det antal aktive stoffer din udespa har  behov for, baseret på dens størrelse og dit brug. Da der ikke er kemisk affald, som der ofte er ved manuel dosering, vil du opleve længere vandskift intervallerNår du tømmer din udespa for vand, sparer du derfor også naturen for kemisk og giftigt affald, da der kun er tilsat salt i dit badevand.

Tjek hvordan det virker.

Glem alt om tør hud, irriterede øjne eller klor lugt. Med den patenterede diamant teknologi, eliminerer systemet de forureninger, som påvirker vandkvaliteten. Med silkeblødt spa vand, der ser ud, føles og lugter godt, vil du bruge din spa oftere.

Saltvand systemet passer til følgende modeller:

Se denne korte video om, hvordan Saltvand systemet fungerer.

Download FreshWater PDF