UDESPABAD MODELLER

HOT SPOT

Image

LIMELIGHT

Image

HIGHLIFE

Image

Verdens mest solgte Amerikanske udespabad - Med mere end 1 million tilfredse kunder!

Når du har taget beslutningen om at få drømmen om et udendørs spabad indfriet, er det vigtigt du vælger en model, der passer til netop dine behov.

Hvis du vælger et udespabad der er for lille, risikerer du nemlig at der ikke er plads til hele familien. Vælger du omvendt en udendørs hot tub der er for stor, vil du måske komme til at få unødvendige ekstraomkostninger i forhold til opfyldning og efterfølgende opvarmning af vandet.

Når du skal finde den udendørs spa, der skal stå i din have eller på din terrasse, bør du desuden skele en smule til hvor meget plads, udespaen må optage. Du kan også overveje, hvor det præcis skal stå. Har du brug for et firkantet spabad eller eksempelvis en trekantet spa, der kan stå i et hjørne? Hos Spacenteret tilbyder vi også mange modeller og andet tilbehør.

Flere og flere får øjnene op for alle de skønne fordele der er ved at have sit helt eget stående i haven. Det er ren terapi efter en travl dag, eller en god start på dagen. Er du i tvivl om, hvilken udespa du skal vælge, rådgiver vi dig meget gerne. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden.

Køb vores spaer direkte her: Spacenteret udendørs spa

Vores udespaer

Se vores store showroom i Kolding

Med mere end 15 års erfaring  - kan vi sikkert også hjælpe dig

Vi sælger udendørs spa til hele Danmark, og er blandt de førende indenfor denne branche. Spacenteret startede med at forhandle Hotspring udespaer i 2005 og har siden da opnået en stor kundekreds på grund af kvaliteten samt servicen vi giver vores kunder.
Hos os kan du vide dig sikker i, at vi også er klar til at hjælpe efter handlen er gennemført.

Image

Stort udvalg af Udendørs spabade

I mere end 12 år har vi importeret de populære Hotspring udespabad fra USA og har derfor god viden om produkterne og den praktiske brug af disse.

Uanset hvilken løsning du når frem til, kan vi derfor hjælpe. Vores udvalg af udendørs spabade er bredt og dækker alt fra et pladsbesparende udendørs spabad til 2 personer – til store modeller, der har plads til hele 8 personer på én gang. Derudover finder du både udespa til saltvand og klassiske udendørs hot tub. Vi tilbyder selvfølgelig også udendørs spa brugt og har mange modeller på lager.

Vi har desuden ofte gode kampagner, der sørger for, du kan finde en billig udendørs spa på tilbud. Derudover tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder. Dermed er det ikke økonomien, der står i vejen for din drøm om velvære og wellness hjemme i din egen have.

Udespa med omtanke for miljøet

Hele 8 gange er Hotspring blevet kåret som ”Best Buy”. Det er vi stolte af.

Det skyldes ikke alene det flotte design og den høje kvalitet, men også at vores udespabad har det lavest dokumenterede strømforbrug i branchen. Helt ned til 5 gange så lavt som andre producenters udendørs spabade.

Årsagen skal blandt andet findes i det anvendte isoleringsmateriale, som er hele 10 gange så isolerende i forhold til traditionel isolering. Det betyder at spaen holder godt på vandets varme, hvormed behovet for genopvarmning daler. Selv på meget kolde dage. Interesserer du dig for miljøet og dine faste udgifter, ligger Hotspring også i fronten når det gælder energiforbrug. Vores modeller har det laveste dokumenterede strømforbrug i branchen, faktisk 2-5 gange så lavt som de fleste andre modeller på markedet.

Leder du efter en udendørs spa til salg af høj kvalitet, stor effektivitet og maksimalt velvære, er du derfor havnet det helt rigtige sted. Det er vigtigt for os du får den helt rigtige vejledning Med mere end 10 års erfaring, står vi klar til at yde dig seriøs og oprigtigt råd og vejledning.

Hvad skal du være opmærksom på efter købet?

Når du har modtaget dit udendørs spa, er det meget vigtigt at du gør dit forsikringsselskab opmærksom på at du har købt dette, spaen skal forsikres under villa eller indboforsikring, så du kan føle dig sikker og få hjælp i tilfælde af at uheldet skulle være ude.

Når du har et udendørs spa skal det engang imellem tømmes, dette gør man ca 2/3 gange om året. Ofte vil vi råde til at det bliver gjort 3 gange i løbet af året, når det så er sagt, er det meget vigtigt at du/i ikke tømmer udespaen om vinteren uden at få den frostsikret, da dette kan skade spaen. Du skal også holde ekstra godt øje med din udendørs spa i perioder med hård frost.

Det er meget vigtigt at du sørger for at spaen har den rigtige chlor værdi og ph-værdi. dette sikre du dig ved brug af test strips som kan fortælle dig hvad den nuværende værdi er på og herved rette op med vores forskellige produkter.
Er du i tvivl om hvordan man tilsætter kemi eller hvordan man opstarter spaen kan du selvfølgeligt altid ringe til os, og få rådgivning til netop din spa.

Inden i hopper i vandet

Dit badevand skal altid være rent og desinficeret før badning.  Dette kan løses med filtrering og tilsætning af kemi, men af og til skal vandet skiftes.
Som hovedregel siger man at vandet bør skiftes 3 GANGE ÅRLIGT.

Dette afhænger dog af flere ting:
- hvor god er spaens filtrerings- og filtersystem
- hvor meget er spaen blevet brugt
- hvor omhyggelig har man været med hygiejnen

Hvis vandet bliver uklart, selvom filtrene er rene og pH værdien er OK, er det nok ved at være tid til at skifte vandet.

Ved samme lejlighed er det en god ide at rengøre spaen indvendigt. Dette gøres med milde rengøringsmidler f.eks. opvaskemiddel, og en blød svamp eller børste. Vær dog opmærksom på at få skyllet alle sæberester ud, inden du fylder spaen igen. En vådstøvsuger til kr. 3-400,- kan være en stor hjælp.

Husk at slukke for strømmen inden du går i gang, og husk at fylde spaen op igen, ved at stikke  vandslangen ned i røret som filteret er monteret på. Har du flere filtre, skal slangen ned i det rør der gør til cirkulationspumpen. Derved undgår man luftlommer.
Ved samme lejlighed er det en god ide at sætte rene filtre i spaen, og hvis man har haft problemer med alger e.l. kan man rense spaen, med en pipecleaner/biofilmcleaner inden man tømmer vandet af.

Når spaen er fyldt igen, tilsluttes strømmen, og man sikre sig at pumper - især cirkulationspumpen køre problemfrit.
Af og til kan der stå luft i en pumpe, så den brænder varm og tager skade.

Se en video om tilsætning af kemi