Det grønne valg

Som miljømæssige fortalere, har Hotspring udespa lavet mange grønne initiativer, som en del af deres langsigtede forretningsstrategi.

De tænker grønt i alle aspekter af deres forretning.

Forbedringer af deres vandsystem, som sparer over 1 million liter vand hvert år.

Der bliver genbrugt over 1250 tons materialer hvert år.

Alle Limelight ® udespa har en ABS underkonstruktion , der udelukkende består af genbrugsplast , som bagefter igen kan genbruges.

Hotspring udespa er en SmartWay Transport Partner, det forpligter til at rengøre mere effektiv transport.

Det anvendte materiale til wrap af hver udespa  indeholder ca. 50% materiale der er genvundet indhold og er 100% genanvendeligt .

Hotspring Spas producerer selv egen elektricitet 24/7 ved hjælp af ren brænding af naturgas .

De har dedikeret et “Grønt” og “Energy effektiv ” hold der er forpligtet til efteruddannelse, og til at  gennemføre energieffektivitet og grøn energi i praksis .

Hotspring Spas er medlem af US Green Building Council .Ydermere har de reduceret deres forbrug af papir ved løbende at implementere nye elektronisk kommunikation og forretningssystemer.

Alle brochurer bliver trykt på Forest Stewardship Council (FSC) Papir med Green Power . FSC sikrer, at papiret i deres  brochurer indeholder fiber fra veldrevet og ansvarligt høstede skove og Grøn strøm sikrer, at brochuren blev produceret med elektricitet i form af vedvarende energi.