Kvalitets udespa
Hvad kendetegner en kvalitets udespa ?

For nogle mennesker er en udespa med plads til 2 personer perfekt. Andre har behov for mere plads og vælger en 5-6 personers udespa. Men fælles for vores udespa kunder er, at de henvender sig til os fordi de vægter kvalitet højt, og gerne vil have en kvalitets udespa.

Og hvad kendetegner en kvalitets udespa, tænker du måske. Der er en talemåde der hedder ” du får hvad du betaler for” og i udespa branchen er den også aktuel. Falder du over en udespa der er væsentlig billigere end en  f.eks. et kvalitets brand som Hotspring Spas, er det på sin ret at råbe vagt i gevær. For er prisen nærmest for god til at være sand, er det som oftest også tilfældet. I hvert fald hvis du ser dit køb af udespa som en investering, både i forhold til elforbrug, reservedele, garanti og hvad udespaen er værd hvis du skal sælge den igen.

At vælge en kvalitets udespa, er på den lange bane en billigere løsning. Kvalitet er for os indbegrebet af en ægte Amerikansk udespa, hvor der er brugt gode og gedigne materialer under fremstillingen. En kvalitets udespa høster mere ros end ris, og derfor er vi også stolte af at Hotspring Spa er blevet kåret til “best buy” hele 7 gange, og som ganske få udespa brands har en ISO 9001 certicering.

Hotspring udespa er verdens mest solgt udespa, udover det flotte og gennemførte design, får du også en udespa med markedets mest avancerede massagelyd og lyssystem. En kvalitets udespa som Hotspring er også klædt på til det skandinaviske klima. Det betyder rent faktisk at det er en udespa der pga den specielt isolerede kerne, og kraftige termocover kan bryste sig af at være en af de mest energibesparende udespa på markedet.

Som du sikkert kan læse er der mange grunde til at vælge en kvalitets udespa. Vælger du en udespa fra en Canadisk eller amerikansk producent, går du ikke helt galt i byen. Har du brug for yderligere råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte en af vores rådgivere. Med mere end 14 års erfaring ved vi hvad der rør sig på markedet, og hvad du skal være opmærksom på.

Du kan se alle vores Hotspring modeller her.