Hvilken Udendørs spabad skal du vælge

Der er mange ting du skal tage højde for når du står i overvejelser omkring køb af et udendørs spabad. Et udendørs spabad fås i mange forskellige modeller, størrelser og priskategorier.

Som det hedder sig følges pris og kvalitet ad, og det gælder i allerhøjeste grad også når vi taler om køb af udendørs spabade. Når det så er sagt, kan du godt være heldig at finde gode kvalitets udendørs spabade til fornuftige kampagnepriser.

Kig dig godt omkring, og lav en god research inden du beslutter dig for hvilke udendørs spabad du skal vælge. Brug google, og besøg de forhandlere du synes lyder oprigtige og professionelle.

Vær opmærksom på hvor det udendørs spabad er produceret? Der findes i dag en del “kopier”, det vil sige udendørs spabade der er produceret i Østen f.eks. Kina. Og intet negativt om Kina, kineserne er dygtige til mange ting – og i spa og pool branchen er de dygtige til at levere billige produkter, som ligner de Amerikanske til forveksling.

Desværre er kvaliteten af de spabade vi ser fra Kina ofte alt for dårlige, og der er set eksempler på at der i nogle af dem er isat ulovligt elekronik med forfalskede sikkerheds godkendelser. Det kan i værste tilfælde medføre brand eller personskade.

Vi råder altid til vores kunder til at købe en udespa fra en større anerkendt Amerikansk eller Canadisk producent, så er man sikret et udendørs spabad af høj kvalitet der opfylder alle gældende sikkerhedskrav.

Der findes flere gode udendørs spabade brands, dem der skiller sig positivt ud kommer alle fra veletablerede producenter i USA eller Canada. Det er ofte producenter der har eksisteret i 20-30 år.

For en kommende udendørs spabad ejer kan det betale sig at forholde sig kritisk til hvor spabadet er produceret henne. Mange udendørs spabade på markedet i dag er helt eller delvis produceret i Kina, de kan dog indeholde enkelte Amerikanske komponenter fra f. eks Balboa. Det har desværre fristet nogle forhandlere til at markedsføre dem som Amerikanske udendørs spabade.

For at sikre dig, at det udendørs spabad du overvejer at købe et en “ægte Amerikaner” er det god ide at identificerer producenten. Spørg sælgeren om hvem der har produceret det udendørs spabad. Er det et Amerikansk eller Canadisk udendørs spabad findes der altid originale brochure, og der kan henvises til en original hjemmeside.

Energi forbruget i et udendørs spabad, er også en meget vigtigt faktor. Vælger du f.eks. en Hotspring udepa, er du sikret en af markedets mest økonomiske, og energivenlige løsninger. Hotspring udendørs spabade er topisolerede, og fuldskummet med ikke mere end 5 forskellige typer isolerende skum. du kan læse meget mere her.

Hvis du har mulighed for at prøve dit udendørs spabad inden du køber, anbefaler vi på det varmeste det. Hos SPAcenteret har vi altid 2-3 udendørs spabade fyldt med varmt vand, som du kvit og frit må prøve. Du skal blot huske at booke en tid inden. Udover at du kan opleve de forskellige massage dyser, vil du også erfare at vanddybden i et udendørs spabad har stor betydning. For at opnå den fulde nydelse og afslapning, skal dine skuldre være dækket af vand.

Der findes en del forskellige former for massage dyser, antallet og hvor kraftige massage dyserne er kan varierer meget fra producent til producent. Vælger du en Hotspring udespa får du  patenterede dyser der er designet til at målrette specifikke muskelgrupper. Du kan se læse meget mere om de forskellige massage dyser her.

Er du miljø bevidst vil det sikkert også være interessant for dig at undersøge om producenten er “grøn” – Hotspring Spas er en af de producenter der vægter det meget højt og er det grønne valg inden for udendørs spabade, du kan læse meget mere her.

Der kan dukke mange relevante spørgsmål op undervejs når du overvejer køb af udendørs spabad – Du kan måske blive lidt klogere ved at læse nogle af de spørgsmål vi ofte får her. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, vi har mere end 14 års erfaring og har forhandlet Hotspring udespa siden 2006.