Massagedyser

Vores innovative, patenterede dyser er designet til at målrette specifikke muskelgrupper, hvilket giver dig den bedste massage oplevelse hver gang du bruger din udespa. Hver stråle leverer kraftfuld, beroligende strømme af vand med et tryk, som du kan tilpasse til din præference.

Her kan du se et udvalg af Hotsprings massagedyser. Vores Udendørs Spabade, leveres med dyser og undervandslys besat med 3.16 syrefast rustfrit stål. Mange af dyserne kan udskiftes efter ønske, så du har mulighed for at tilpasse massagen i din Hotspring udespa efter dit behov 

 MotoMassage.ny  RotaryHydromassage  DirectionalHydromassage
 .

 Moto-masage® DX Jets

Rotary hydromassage jets

 Directional hydromasage

Den næste generation af den oprindelige Motomassage jet,MotoMassage DX producerer to kraftige strømme af vand, der fejer op og ned ad ryggen. En Hot Spring® Spas eksklusive – der er simpelthen ikke noget som moto-massage. Disse roterende dyser skabe en stærk strøm af vand i bevægelse, hvilket giver en dyb massage, der løsner spændinger i de pågældende områder.  Tilpas din massage disse beroligende jets kan justeres til at lede en kraftig strøm af vand, præcis hvor du har brug for det.
 .
 HydroStream  RotaryPrecision  DirectionalPrecision
 .

 Hydro stream®

 Rotary precision® Jets

 Directional precision® Jets

 For at opnå maksimal spændings lindring – Hydro Stream® jets yder nødhjælp med en konstant kraftig strøm af vand.  Udførelse ligesom fingrene af en professionel massør, denne roterende jet sætter fokus på sarte områder som dine håndled.  Lindre spændinger i fokuserede områder af din ryg og nakke ved blot at justere de retningsbestemte dyser.
 .
.
jetstream.jets SoothingStream Quartet-Jet-System
 .

Jet stream® Jets

Soothing stream® Jet system

Quartet® Jet system

 Vores mest kraftfulde stråle, Jetstream® jet producerer en strøm af vand, stærk nok til at give beroligende lindring til ømme fødder og frigøre spændinger dybt i ryggen.  Denne kraftfulde stråle har tolv porte, der spreder en stærk, bred strøm af vand, der blidt løsner spændinger i skuldre og øvre ryg.  Placeret over MotoMassage® DX jet, disse fire Precision jets arbejder i harmoni for at smelte spændinger væk i nakke og skuldre.
.
.
footwell Combination.xl.jets combination.jets
.

Footwell®

Combination XL Jets

Combination Jets

Den kraftfulde Jet Stream® stråle, der giver en fodmassage med maksimal styrke. En kraftfuld bred strøm af vand giver en robust massage designet til at lindre spændinger i store områder som dine skuldre, øvre og nedre ryg. Disse jets er målrettet fødder, skuldre eller ryg og kan indstilles til at give en stationær strøm eller roterende massage.