Massage

Massagen i en Hotspring udespa er uovertruffen. Forstil dig at have din helt egen massør til rådighed 24-7  årets 365 dage, sådan er det næsten at have Hotspring udespa.

Vores udespa er designet til at give dig den bedste massage oplevelse. Vores innovative, patenterede dyser er designet til specifikke muskelgrupper, og leverer stærke vandstrømme, som du kan tilpasse  det ønskede tryk.

Moto Massage® DX jet har revolutioneret Hydro terapi. Den unikke bevægelige stråle leverer to stærke strømme af varmt vand, der fejer op og ned langs ryggen. Denne “one-of-a-kind” rygmassage er kun tilgængelig på en Hot Spring udespa, og er inkluderet på udvalgte modeller.

De tre faktorer der spiller ind i en udespa er varme, opdrift og massage. Når de tre faktorer  arbejder sammen, skaber de en helt fantastisk afslappende Hydro massage oplevelse.

Varmen i et varmt bad hæver din kropstemperatur, øger blodgennemstrømningen, og opdriften i det varme vand reducerer din kropsvægt med 90%. Presset på muskler og led bliver lindret med en afslappende følelse af vægtløshed.

Gennem afslappende massage, har vores kunder meldt tilbage, at de oplever følgende :

  • Lindring af spændinger i muskler og led
  • Midlertidig lindring af ømhed og smerter
  • Nedsat angst og stress